åh, vad mysigt det var!!!

Tänkte bara meddela att vi hade en jättemysig kväll jag och Steve! Hotellet var toppen och maten var gooood! Vi hade ett stort badkar på rummet så däri satt vi och smuttade Baileys! Härligt! Sen gick vi ut och käkade på en Mexikansk restaurang! Skitmysig och smaskig mat! Mätta och belåtna gick vi förbi casinot på vägen hem! Steve ville visa mig hur lätt det var o vinna pengar där inne så det gjorde han och vips var middagen betald och 100 dollar till övers! :) Kanon för o ss fattiga! :)
Emilia hade somnat så snällt o sovit heeeela natten utan ett pip! Så duktig är hon vår lilla tjej!!!
Skönt o veta att man kan lämna henne me dem utan problem! Men visst saknaden jag henne lite och längtade efter en kram när vi vaknade på morgonen! ;)

Igårkväll var det himlans trevligt oxå! Då åkte vi upp till Steves bror och hans supergravida Jean me superstark curry! Fran o Sam kom oxå över o så spelade vi spel! Jättekul hade vi det! Många glada skratt! Men den starka curryn verkar inte ha fått igång värkarna för stackars Jean! Hon är stoooor nu och vill bara att bebis ska titta ut nu! O JAG förstår henne absolut! :)

Nu ska vi iväg o titta på hus me Fran o Sam. De ska köpa och letar för fullt. Sen kanske vi kan hyra av dem...får se...

Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0