Slutet av sommaren här..

en glad Mili på Coultural food festival 30 mars!

Nu är det slutet på sommaren här. På söndag byter vi till vintertid. O då blir det alltså 10 timmar före svensk tid. Just nu är det 11 då ni i SWE redan bytt till sommartid. :)
Men inte är det som svensk höst än på långa vägar. Mer som svensk sensommar skulle jag jämföra med. Jätte härligt väder alltså. Inte för varmt och inte för kallt. Nätterna är dock mycket svalare nu. Har fått börja stoppa ner Mili i en sovsäck om kvällarna då hon hela tiden sparkar av sig täcket... Undra just om vi kan hålla nere elräkningen denna vinter...Förra fick vi ju en smärre chock! Kommer inte ihåg hur mycket den låg på men det var MYCKET! :) I år ska vi verkligen snåla me elelementen! De drar ju ström som tusan! Här har de inte inbyggda element utan man för köpa såna själva och de drar massa. Plus att husen är så dåligt isolerade så det blir lixom aldrig varmt som i sverige. aja, vi ska väl skatta oss lyckliga att det inte blir minusgrader här på vintrarna iaf :)

Mili är friskare från sin förkylning,men hela familjen har nåt som sitter i luftrören och det e ju inte så kul. Hoppas det bruter ut och försvinner snart! 

I helgen var vi på Kulturella mat festivalen här i Auckland. Solen sken och vi gick bara runt och njöt av allt matos och trevlig musik som spelades! Sen åt vi sovlaki och paella! Mmmm! 

Idag öppnade Stephens företag en ny Pool här i närheten och då åkte jag och Mili dit och hälsade på. Sen ska Stephen få kontor där oxå så då blir det ju kanon för mig och lämna Mili till honom så kan jag utnyttja gym eller pool! :D Kanoners!!

Ha det gött där hemma första Aprildagen!!!  

Kommentarer
Postat av: Jonna

Fia...va e adressen till er bröllopssida?!!!

Anmäla sig kanske;)

2009-04-02 @ 13:56:33
URL: http://jonnagrahns.blogg.se/
Postat av: Carisma95

Nu är jag inte avundsjuk längre. Här är det sol, +13 grader och hela vår- och sommarsäsongen framför oss..! :-D

2009-04-02 @ 17:49:43
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Postat av: malin

Va skönt att hon är piggare lillstumpan. Här går det åt rätt håll med, vår i luften och ingen feber iallafall. Längtar efter er. Kram Malin o Svea

2009-04-03 @ 09:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0