Hon Kryper! :-D

Igår kröp min lilla ängel för första gången! Vilken stolt morsa man blev! Ujujuj! Så himlans sött!
Idag har hon krypit runt i hela huset och varit på upptäcktsfärd. Helt lysrisk! Hehe! Nu får man passa på henne hela tiden. Men det gör inget då hon underhåller sig själv mycket bättre nu. Innan blev hon utråkad så lätt och så fick man underhålla henne konstant.
Idag har jag lagat en supergod fiskgratäng till oss till middag. MMmm! Kan knappt tro att man är på diet!  (LCHF) Hehe, hoppas det funkar! Vi ger det 2 veckor och ser iaf.
:-)

Igår hade vi besök av kusinerna och bebbarna. Så söta de är när de leker ihop alla 4! En femte är påväg. I slutet av April beräknas han/hon komma! Hannas lillasyskon! Ser fram emot det!!
Sen är det ju bara 3 mån kvar till hemresa! Wiee!!! åh, vad vi längtar!!! O så blir det midsommar och ettårsdag och bröllop i mängder! Finfin sommar!

Idag är det oväder här! Usch, så det blåser o regnar! Hoppas vi får behålla strömmen! hälften av Auckland har visst ingen...Nu ska vi mysa framför en film.
kram på er!


Kommentarer
Postat av: Anna

ÅÅåååhmen det hade varit GULD värt att få skriva några ord till dej då jag ska få en knodd sista mars beräknad och sedan ska flytta till Auckland asap. Om du har möjlighet, skicka över din mailadress..



Vinterhälsning // En Anna som häckar i Stockholm

2009-03-06 @ 11:21:08
Postat av: sophi

Heej Anna! åh, vad kul!! klart vi ska utbyta rader! min e-mail är [email protected]

Här e vi ett gäng me svenska mammor som träffas varje torsdag! Om du har frågor så fire away! :-)

Mvh Sophi

2009-03-06 @ 22:17:28
URL: http://fiabearomili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0