Bäst i världen!



Nu är Nya Zealand äntligen bäst i världen officiellt! I rugby alltså! :) Japp, All Blacks vann VM finalen mot Frankrike och jag o Steve var där och vittnade! Helt fantastiskt kul! O ännu bättre var ju att vi kom in gratis oxå! :)
Gäller att ha rätt kontakter ;)  Fick ju stå upp hela matchen men det var det ju värt! Iom att det vart slutsålt i månader och billigaste biljetten kostade ca 4000kr. Score!!! :)



O bra plats stod vi på oxå! Precis bakom All Blacks avbytarbänk! 
Innan vi gick på matchen drog vi ner till stan och gick in på Party bryggan Queens Warf och partade loss till live musik och alla andra 30 000 fans som var där inne! STÄMMNING! Japp!



Sen gick vi fan walken upp till Eden Park. 5km tog ca 2timmar med x antal öl-stopp.  :)



Vi hade Steph här som barnvakt åt tjejerna! De hade haft jättekul!



O nästa dag tog vi med oss tjejerna in till seger paraden i stan! Så de fick lite Rugby stämmning oxå. Emilia vinkade åt alla All Blacks gubbarna! Lisen var lite sur o ville inte sitta på axlarna, så då såg hon ju inget. Men men hon hade kul på tåget in till stan iaf :)
Sen var vi inte lite trötta när vi kom hem därifrån kan jag säga! Bad, middag, säng!

Nu känns det lite tomt när allt är över! 6 veckors party har det varit! Men ska faktiskt bli skönt nu o ta det lite lugnt ett tag innan julfesterna börjar :) Nu ska vi leva hälsosamt ett tag! Så man kan visa sig i bikini i sommar utan att skrämma slag på folket! ;)

Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Maja-Stina

Åh, vad roligt ni ser ut att ha haft! Å va härligt att kunna ta med sina stora/små tjejer på äventyr. Jag längtar! :) Tiden går fort. Hoppas nu att de närmaste dagarna går rasande fort. ;)

Stor kram till dig!

2011-11-21 @ 09:15:42
URL: http://www.majastina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0