Äntligen är han hemma!

Hej hej
NU är han ÄNTLIGEN hemma igen min käre make-to-be!!!
Han valde helt klart fel vecka att lämna mig själv me lillan! Jisses! Både hon o jag har varit dåliga, men mest hon! Idag fick jag åka till läkaren me henne. Fick så dåligt samvete när jag valt att inte åka på morgonen utan tänkt att det är nog bara en envis förkylning. Man vill ju inte vara en såndär mamma som åker till doktorn för mista lilla. Men inte heller vänta och så är det nåt allvarligt. Då skulle man ju aldrig förlåta sig själv! Usch, vill inte ens tänka tanken! Så i eftermiddag började hon kräkar hej vilt och sedan fick hon diareé oxå! Då blev det för mycket för mamma Fia, så hon for direkt till farbror doktorn me sin lilla flicka! Det var som tur var inget allvarligt trodde han, utan jag skulle fortsätta "medicinera" me alvedon och hålla koll på henne under natten. Fortsätter hon att spy och inte får i sig tillräcligt me vätska skulle jag ge henne sån annan slags medicin som jag fick. Så så var det me det! Men det gick ju snabbt o smärtfritt iaf! Var där och tillbaka på 30 min!!! Det ni! kl 17.00 en fredag! Skulle aldrig ha hänt i Sverige! Så det e ju nåt som e bra här! Privatsjukvård! Helt klart FÖR!
Nu ligger hon och sussar min lilla prinsessa! Hoppas att natten blir lugnt och att hon vaknar upp frisk som en nötkärna! :-)
5 min så är han hemma nu! Åh, vad han ska få kramas!!! :-)

xoxoxoxx

Mili i lerpöl på stranden


Förkylning så det smäller!

Här har vi inte varit förkylda på år och dag känns det som, men nu i veckan fick lillan en rejäl en! Isch, vad synd jag tycker om henne! Hon förstår ju inte varför hon mår dåligt eller vad det där kletiga är som kommer ur näsan ;) Och oh, så arg hon blir när elaka mamma ska torka bort det me en näsduk när hon hellre vill slicka i sig det :)
Hon ligger och sover nu och har sovit mesta delen av dagen. 39 graders feber och pratar i sömnen. Håller tummarna att det är på bättringsvägen!
Imorgon kommer fästmannen min hem efter att ha varit borta på södra ön i en vecka me jobbet. Saknat honom nu kan jag säga! Men imon kommer han och då ska det mysas så det står härliga till! :)
I helgen ska jag ut och svira me mammorna i mammagruppen! Ska bli himlans skoj! Inte varje dag man är ute på galej nuför tiden! :) Inte som med girlsen på Irland direkt! Det var tider det! Inte för att jag vill tillbaka dit, för livet jag har nu är så himlans mycket rikare när jag har min dotter! Inget kan slå det! Sån lycka! Är så glad att jag svirade loss ordentligt i min ungdom och har dessa minnen att tänka tillbaka på!

xoxoxo

RSS 2.0