hemma i Svedala!

tjena mors! nu e vi äntligen hemma i Sveriges grönska! helt underbart!!!! skiter fullständigt i om det är 12 grader och regn! Jag njuter i fulla drag!
Resan hem gick kanoners, Auckland till Korea var ju dagtid så Emilia sov väl bara en timme sammanlagt. O så var det ett stenåldersplan utan tvskärmar på stolsryggarna. Men det gick faktiskt bra ändå. Faster Francie och farbror Sam hjälpte mamma att underhålla lilla Mili Mu som fick bli hennes smeknamn under resan! :)
13 timmar senare var vi framme i Korea och Mili var då måttligt trött. VI bodde på ett 5 stjärnigt hotell precis vid flygplatsen. Mili och jag badade och gick o la oss direkt. Sååå skönt! Världens skönaste säng!!! Sen sov vi båda i ca 5 timmar. På morgonen njöt vi av en underbar fruktost buffe och sen bar det av igen vid 13.00. Iväg mot London Heathrow och Emilia somnade efter ca 2 timmar och sov nästan hela resan sen! Även London-Köpenhamn flyget.
I köpenhamn blev vi uppmötta av älskade mormor och morfar (mammao pappa) och vi begav oss hemmåt småland! ca 03.30 var vi i säng på källgatan! Åh, vad skönt det var!!!
Igår tog vi det lungt hela dagen och försökte hålla Mili vaken under dagen så hon kunde sova på natten istället :) Fick sjömans biff till middag hos gammelfarmor (grannen) och sen kom mormor, gudmor, faster Inger och Morbro Lasse över på rabarberspaj! Mumma!!!! 
Somnade gott vid 22.00 och vaknade 03.30 och har sen dess inte kunnat somna om!!! fan! aja, får la sova en stund sen när mili ska sova...
idag ska vi till mormor på middag och gå ut o gå en runda tänkte jag. andas lite svensk sommar... 
Sen på måndag drar jag till Göteborg för o hälsa på ett par polare och provsminka och sätta upp håret inför bröllopet! Morfar ska vara barnvakt åt Mili och det kommer gå kanoners. Hon tokler varenda gång hon ser honom! :D
nu ska vi se om de vaknat där uppe
hejpåer!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0