Ett par bilder...


Här har ni värdlens sötaste Emilia! :)
sötaste

Här e en liten påväg till. Vecka 14


Nya frissan!
 min nya frissa



Flickan som lekte me elden

Har precis läst klart den andra delen i Millenium serien av Stieg Larsson! Såååå superbra var den!!! Bättre än den första faktiskt! O imon ska vi svenska brudar ha filmkväll här o se "Män som hatar kvinnor" filmen av första boken. Himlans kul! Vi ska ta med oss lite snacks o de som kan dricka vin får dricka vin o vi andra coca cola :) Tina o jag. Ska hämta Kristina så hon kan ta sig ett par glas extra! hihi Är så himla glad att jag har dessa tjejer här! Vi kommer riktigt bra överrens! De är ju lite äldre än mig, men det märks inte. Vi e på samma linje. Samma humor o allt!
Nästa helg är det 20års jubileums fest med svenska föreningen. Man ska klä ut sig till något svenskt...o så ska vi käka smörgåstårta!!! Mmm!!! Jag vet inte än vad vi ska klä ut oss till. Måste nog börja fundera lite på det... Tror Steve ska klä ut sig till gräddtårta iaf. Han ska bara ha Ikeatårthatten på huvet! ;) Men jag vet inte vad jag ska va...Några förslag? Inte Pippi hellst. Det kommer nog bli en hel del Pippi kan jag tänka.

Mili med tårthatten!

Idag var vi över på "north Shore" me mammagruppen. Det ligger över den stora "harbour bridge" som jag inte gillar att köra över. Massa filer o allt...;) Men jag tog mod till mig o åkte iaf! Emilia lekte för fullt me Filippa och de andra barnen. Hon e inte lite kaxig min lilla tjej. Man får hålla ögonen på henne hela tiden så hon inte drämmer till någon i huvet. O hon skiter i ålder o storlek. Ujjujuj! Var ska detta sluta?! Men hon e snäll med förstås. Hon fattar nog inte hon slåss. Hon vill nog bara se var gränsen går...
På vägen hem slocknade hon som en stock o sen bar jag över henne till sängen. Sen har hon sovit sen dess o det har gått 3 timmar snart! :D Lite trött kanske? ;)

Nu ska jag förbereda middagen, grekisk pyttipanna med massa feta ost! Mmmm!
Pöss på er!


shopping galna!

Glada tjejen--->



Hejhej!
Nu har vi vart helt shoppinggalna! Vi har nu köpt ny TV till vardags rummet o så fick man en på köpet till sovrummet. Så nu har även vi joinat platt-tv generationen! :)
Sen behövde vi verkligen en byrå för vår garderob e inte tillräckligt stor för våra kläder. O så nattduksbord i samma märke. Skiiiit snyggt o nu äntligen slipper vi ha alla kläder på golvet ;) hehe, kan ju skylla på det iaf..
O så hittade vi en assnygg Tv bänk o ha tv:n på oxå! Kanoners!
Så liiiite shopping galna kan man säga att vi vart! men men, det händer inte ofta!

I morse skype:ade vi med älskade ni familjen där hemma! Det gjorde vår dag! Underbart o se er alla! Det måste vi göra ofta nu när vi äntligen fått tummen ur o skaffat Skype! :) Härligt o gratis! ;)

Igårkväll var familjen Peterson här på grillkväll. Mys! Vi firade att Helen, Steves mor, äntligen fått komma hem från sjukan. Hon vart inlagd i två veckor pågrund av en hemsk infektion i hennes tumme/hand. Men nu verkar det se ljusare ut! Gött!
Jag hade gjort marinerade grillspett o potatissallad som blev mycket uppskattat. Mmm! Sen smaskade vi cheesecake o glass efteråt!

Imorse hann jag oxå med ett besök till frissan! Tre timmar var jag borta. Slingor o klipp. Man kan tro att det skulle vara rena semestern för en mamma att komma ifrån o sitta o läsa skvallertidningar så länge. Men inte för mig. Jag hatar verkligen att gå till frisören. Tycker det e jobbigt att sitta o småprata me nån jag inte känner så länge o så e det obekvämt o tidsdödande. Skulle mycket hellre ha varit hemma o lekt me Emilia i morse. Men men vill man bli fin får man lyda pin...
Ska se om jag lägger in nån bild på hur jag ser ut nu ... funderar.. :)

Nähä, nu ska jag läsa vidare i spännande boken "flickan som lekte me elden". Mamma förresten, tjejerna i svenska föreningen hade redan första filmen, men om ovanstående kommer ut så önskar jag mig gärna den istället! :)
Love You And Leave you!
xoxoxo

trött!!!


Såhär såg Emilia ut när jag pratade me dig syrran! Försökte ju förklara. Hon hade tagit på sig gummistövlar o mössa själv! :)  


Hejhej!
Är såååå trött!!! vill bara sova heeeela tiden! Men illamåendet är iaf borta nu! Eller ja, det kommer ibland om jag ätit för onyttigt eller för mycket ;) Men jag kan nu dricka kaffe igen, vilket säger en del! :)
Emilia är busigast av de busigaste! Hon gav mig en blåtira i torsdags! Hon slog en flaska i ansiktet på mig är jag blundade i två sek. Hon tycker inte det är kul när mamma är så trött! ;) Det får man väl förstå! Hoppas tröttheten lägger sig lite så jag orkar underhålla min stackars uttråkade dotter. Jag vet ju att jag gör mitt bästa. Men visst gnager mammasamvetet lite... Men får tänka att Emilia kommer ha mycket glädje av sitt syskon i framtiden, precis så som jag haft med mina syskon! Utan dem skulle jag inte vara den jag är idag! Saknar dem massa massa!

nähä, nu ska jag få o lägga mig, klockan e mycket :) (kl 20.00) Hihi!
Godnatt godnatt!

Extra kramar till min kära pappa en dag försent! LOVE YOU!

Emilia ska bli storasyster! :D




Den här lilla skatten ska bli stora syster i maj/juni! :D
Hihi! Jepp, jag e ungefär 12 veckor gravid o mår pyton vissa dagar o helt ok vissa. Hoppas jag mår toppen hela tiden snart! Imon ska vi på första ultraljudet! Ska bli härligt o få se det lilla livet!
Undra om det e en tjej eller kille. Det får vi redan på innan jul tror jag på det stora ultraljudet! Får bli en slags julklapp.
Att min lilla söta bebishöna ska bli storasyrra kan jag inte riktigt fatta. Hon e ju bara bebis själv (i mina ögon) ;)
Jaha, nu vet ni det iaf! Skönt o bli av med den hemligheten! :) Alla visste ju att vi skulle försöka efter bröllopet så som jag babblar. O på tredjeförsöket tog det sig! :)
Nu ska vi käka middag!
Hejpå er!
xoxoxo

RSS 2.0