landat i eu!

heeej allihopa! Nu ar vi landade i europa antligen! Efter tva laaaaanga jobbiga flygresor o kortare. Thailand var helt fantastiskt! Sol o bad o supergod mat! O traffade massa trevliga svenskar dar oxa. Ska ladda upp lite bilder sen.
Nu ska vi njuta av goda vanners sallskap och en o annan pint av guinness!
Ses lordag!
xoxoox

packat o klart!

Hej på er allihopa! Nu är det packat o klart! Imon bär det av på vår stora resa hemmåt! Jag är förvånansvärt lugn o har vart klar med packingen sen länge känns det som. Hmmm... måste ju ha glömt nåt... känns knasigt!
Väskorna väger kanske lite mycket, det e det enda.. men det ordnar sig. o så hittar jag inte Lisens personbevis. Undra om det räcker med passet? Annars får vi beställa ett nytt o be grannen skicka ner det. Allt ordnar sig :)
Nähä, nu går ögonen i kors på mig. Dags o sova, för imon blir det nog inte mycket sömn!
Puss på er allihopa! Love
Fia, me knuff o barn

julafton här på andra sidan!God jul på er därhemma!
Idag firar vi konstiga svenskar julafton här på andra sidan jorden! Janssons är i ugnen och köttbullesmeten står klar för rullning. Julklapparna e inslagna o jag kan nästan känna doften av glögg sprida sig över kullarna. Tina som vi ska till bor ungefär 2 mil västerut härifrån. O då bor vi i mitten av Auckland kan man säga. Knasigt vad Auckland e stort! Ytmässigt då. Störst i värdlen har jag hört. Aja, vet inte varför jag snöade in på det nu. Kanske snöade jag för att få lite extra julstämmning ;) fiahumor!
Grannen som vi brukar hänga med födde en lillebror till Emilias favoritkompis Carlos i morse, så nu har Lisen oxå en pojkvän som granne! Perfa! ;)
Jag tog ungarna o gick över vägen o köpte present o kort som vi sen la i brevlådan deras. Hoppas inte nån snor det nu bara! Vi bor ju inte i det lugnaste området direkt. Mitt över gatan smällde ett P-labb för några veckor sen. Ett hus där de tillverkade knark. P som de kallar det här. Nåt liknande Metamfetamin eller nåt. Kul o ha det så nära in på knuten. NOT! Men som nån vis dam sa till mig. Vårt labb på vår gata är ju iaf uppbränt nu. Ni andra kan ju ha ett på er gata som ni inte vet var det är ;)
Flickorna sover o Steve jobbar änsålänge. Själv pimplar jag kaffe så jag inte somnar bland grytorna. Båda flickorna ville vakna 05 idag o tyckte jag skulle göra det med! Bu! Sommarens tidiga mornar! O de jäkla småfåglarna som kvittrar så glatt just den tiden! Vem kan sova då? :)

Hejpå er! xoxoxox


Lisen o kusin HayleySyskonkärlek

RSS 2.0