härliga vår!!!

Fy f*n vad härligt det är här nu!!! Våren e här! Solen skiner o varmt ända in på kvällskvisten har det varit! Visst kommer det kanske inte bestå ända fram till sommarn men jag njuter för fulla muggar nu! :D
Vi har blandannat varit på stranden o käkat glass idag :) Emilia har busat o blivit ikullputtad av en pojke på en gunga. Stackarn bara flög! Men inte ledsnar hon för det, nej. Efter en 20sekunders gråt bar det av till nästa äventyr. Upp på de stora barnens rutchkana. De stora barnen springer förbi o puttar undan Mili o tränger sig före. Då får mamma bita sig i läppen, så hon inte far upp o puttar undan dem! ;) Sånt man måste bli van vid antar jag. Barn tar för sig o då blir det liksom underläge för de små. Men det gör allt lite ont i magen o se sin lilla "bäbis" bli behandlad så. :(
Faster Francie o hennes ny vaccinerade lilla 6veckors tjej Hayley kom oxå dit o vi satt i gräset o tjötade. När klockan var 14 drog vi oss hemmåt o sen sov ungarna en stund medan jag drog igång med en Gi Lasange. Mmmm! Köttfärssås, aubergine o pumpa o creme fraice o massa ost! Mums!
När ungarna åter igen var till sängs drog jag iväg på en jogg. Så nu känner jag mig ganska duktig faktiskt. Springer inte lika ofta men blir nog 2ggr i veckan iaf. Bättre än inget :)
På fredag är jag bjuden på möhippa till en tjej jag inte känner. Jag känner ingen av de som ska dit heller. Vi ska ju på bröllop på Waihike om 2 veckor. Jag känner brudgummen men inte bruden. De var på vårt bröllop, men då hann jag ju inte lära känna henne. Vet i sjutton om jag kommer gå... O andra sidan säger jag ju aldrig nej till fest ;)
Uppdaterar när vår SWEbokning gått igenom.
xoxoxoxMili med sin "butterflower" hon fick på Titirangi market. Hon var så stolt!

ny hårfärg till våren :)

tjena alla
galet vilken förändring! nu e jag brunette igen. mörkt blev det oxå! blir så himlans trött på o slinga håret hela tiden. Hatar att gå till frissan, (tar allför lång tid o kostar på tok för mycket) o slingor vill man ju inte göra hemma direkt ;) Kanske var så att jag prova o de blev orange o så fick man ta i lite brun för o dölja...hmm. Inte då. Hade ju inte ens de byxorna på mig den dagen! ;) 
O så blev jag mörk igen. Många herrans år sen sist. Men jag gillar det nog. Skönt o kunna färga hemma oxå.
Här e en bild på hur det blev: 


 

Skriver mer en annan gång. Middags dags. hejhej

jordbävning!Shit, vilken jorbävning!!! 7.1 på richterskalan nere i Christchurch i lördags morse!  helt galen ju! Har ett par släktingar som bor därnere o de sa att det var fruktansvärt! De vaknade av ett oerhört muller o sen skakandet 04.30 i lördags morse. Sen höll det på länge o det har sedan dess hittils varit 100 efterskakningar. Det är ett under att ingen dog! Några skadade men bara två allvarligt. Men byggnaderna är ordentligt förstörda. Värst är tegelhus o broar o vägar oxå. El, vatten o avlopp är ur funktion o flera hundra är utan boende iom att deras hus inte är säkra längre. Efterskakningarna är ganska allvarliga. Ligger runt 5 på richterskalan. Tänker på om det skulle hända här uppe i norr. Ska allt ta o köpa vatten, konserver o ficklampor o ha hemma. Man vet aldrig. De hade inte väntat sig det i Christchurch. Wellington är mer beredd på det då de har jordbävningar ganska ofta. Här i Auckland händer det sällan. Kan tänka mig att pappan min e orolig nu o vill att vi ska flytta hem till trygga Sverige! ;)
Här e iaf en bild på våra underbara tjejer slappandes i soffan en reging dag...


RSS 2.0