hus!

hejhej allihopa! Ar lycklig som fa! Vi har kopt oss en sot liten villa! Ganska skapligt pris oxa! Sitter o skriver pa Steves dator det ar darfor prickarna e borta.
Kom precis tillbaka till Auckland efter en vecka uppe i Steves beachhouse! Vilken jakla tur att mina foraldrar o peter o Annelie kom tillbaka upp hit i mandags istallet for tisdags. Da hade de vart med om den varsta jordbavningen! Usch, vad hemskt! flera hundra doda nere i Christchurch! Hela Nya Zealand sorger! Flaggan pa halvmast overallt! Det e ett litet land sa alla kanner nagon som drabbats pa ett sett eller annat. HEMSKT!
Na, mina paron hade anglavakt o jag ar sa lycklig for det!!!
Vi har haft en underbar vecka uppe i norr! Solat, badat o grillat! O Emilia har dansat runt latsas julgranen o Lisen har kakat sand. Helt underbart!
Nu ar vi tillbaka o ska mysa tillsammans i ca 2veckor till! Innan sorgedagen kommer da mina kara foraldrar aker hem igen. Men atminstane vet jag att de kan kramas med min systerson Algot o hans mamma o pappa. Da blir jag gla igen!
Pussar o kramar till er dar hemma!
love ya!
har e huset med.xoxoxo

hemma...

hej nu e vi hemma igen minsann. vi har ju två hem så detta är ju var vi bor nu så visst e det hemma även fast det känns konstigt o säga hemma om här...

Resan var låååång, men det gick, även om det var hemst jobbigt! Barnen var änglar, det var nog mest vi vuxna som led. Flygbolaget vi reste med var inte det bästa jag rest med. Emirates, res aldrig med dem om ni har barn! Vi blev placerade på olika platser utspritt över hela planet o inte ville de hjälpa oss att byta. Det fick vi gå runt o fråga om själva! Skitdåligt! Emilia hade de placerat så hon skulle sitta ensam! Hon e ju bara 2,5år för f^n! o ingen barnmat fick hon. Nä, skitbolag!
Sen fick jag smaka barnmat o välling som jag hade med mig till Lisen, för att bevisa att det inte var bomber eller nåt. I London hände detta! Fy fan, vad förbannad jag blev! Lag o lag! Man kan väl se genom fingrarna lite när man reser så långt med barn. Maten förstörs ju när man öppnar den o så har man då inte tillräckligt med mat sen under resan. Skitpersonal i säkerhetskontrollen på Gtawick airport! Sänder lite onda tankar!

Men nu är vi här. Barnen har återhämtat sig jättebra o sover hela nätterna o vi oxå! Kanon! Föräldrarna mina som kom med över är nere på sydön o reser runt i husbil med två kompisar som Emilia kallar dem.
Imon kommer de upp till Auckland igen o vi ska ut o käka allisammans på kvällen, sen bär det av norrut till Steves beachhouse. Bada, sola o grilla för fulla muggar! MYS!!!

Saknar er så himla mycket mina kära svennar!!!! Längtar redan till nästa gång! Tusen kramar!!!

STORT TACK till er alla!
Har vart väldigt dålig på att blogga nu när vi vart hemma i Svearike, men nu åker vi ju igen o jag lovar att uppdatera lite oftare...

Det har vart en väldigt känslosam vecka då min älskade farmor hamnat på sjukan o vi inte riktigt vetat om vi kommer iväg eller ej... Inte kul o åka då... Håller alla tummar o tår på att hon tillfrisknar snart! Hon e min idol min gamla farmor! Supergo o snäll som bamse! 
Min gamla mormor e oxå underbar, som har suttit barnvakt o gett oss fina virkade dukar o grejjer! Sån tur man har som har två helt fantastiska kvinnor som förebilder! Saknar er oerhört när vi inte e tillsammans, men snart så!
Inom loppet av två år har vi nästan säkert flyttat hem! Jag kan nästan lova! Nu ska hårdhandskarna på när jag kommer hem. O planeras för hemflytt på hög nivå! ;) 
Har ju blivit erbjuden en del jobb av mina kära söta vänner, så hoppas väl på att iaf en av dem håller i erbjudandet tlls jag kommer hem... *hint, hint* 

Packats har det gjort o nu sitter vi här med ett glas rosévin jag o mammsingen. Barnen sussar sött med sina nya fårskinnsnallar. Inget anande om den långa resan vi har framför oss imorgon. 41 timmars resande från dörr till dörr. 24timmar i luften. Nice med två små busungar som har miljoner myror i brallorna. Wish us luck! :D

STORT TACK till er alla som gjort vår vistelse i Svearike helt fantastisk! Älskar er! Saknar er redan! 
Tusen kramar!
Fia med knuffisar 


RSS 2.0