soliga vinterdagar

åh, sicket skönt väder vi har haft nu de senaste dagarna. som en brejk med sommarväder mitt i vintern lixom. Kanon! Soligt o runt 20grader. Njutit för fulla muggar!
Åkte iväg till Kiwi Valley som är en bondgård för barnen som ligger bara 10min hemifrån. Emilia var så glad hela dagen då hon skulle få rida på en häst. Men hon hade nog mest kul med kaninungarna. Hon satt tyst o still o bara klappade. O sa hela tiden hur söt hon tyckte kaninen var. Helt förälskad. Så det får nog bli en kanin till henne i julklapp. Vi får se.
Imon ska det regna igen, men det var skönt med en brejk i några dagar iaf :) Nya tag o snart kommer våren!
Hoppas ni har en underbar sommar där hemma i Svearike! Önskar jag var där!!!
Saknar er!
Kram på er! xoxoxo
en dag i glen eden villageJag o mina goa tjejer tog oss en runda i var fororts centrum. Satte oss pa parkbanken o kakade chocklad o spanade in fyllon o andra trevliga varelser ;)

Vi har riktig NZ vinter har nu. Typ trafikkaos med 2cm sno i soder. Har uppe i "tropiska" norr ar det runt 15grader, o vaxlande, men blast som tusan. Blaser sa det tjuter i fonstren o jag kan inte sova! ungarna sover som tur e rakt igenom. Hoppas det inte blir nagra fler tornados bara. Lite laskigt.
O just det, vi hade jordbavning har i auckland oxa. Det har vi typ aldrig. Men den var sa svag att vi inte ens markte av den ute i vast. Vast e bast tydligen! :) Vast har annars ryktet om sig att vara full med slashasar, med fyllon o tattuerade hippies :) Passar man in?

kram pa er!


vinterns förkylningstider...hejhej
I helgen åkte barnen på förkylning. Snor o snor o snor överallt! Usch det tar ju aldrig slut! O hosta så de spyr. o envis ögoninfektion på det. Går från öga till öga o barn till barn, så nu behandlar jag alla fyra ögon samtidigt så borde det ju försvinna. O det e ingen mild ögoninfektion heller. Ögonen svullnar upp o ser ut som de har gått en boxningsmatch! Stackars små! O de som skulle vart med i pappas tv-reklam film idag. Det kunde de ju inte nu. :( Trist!
Men de mår ju ganska ok annars idag så jag ska ut dem en stund så de får lite frisk luft. O jag med då ;) Klättrar på väggarna efter några dagar inomhus.

Annars ser jag fram emot helgen då jag ska få gå o köpa mig en ny dator! Jippie!!! Äntligen! trådlöst hette det va? ;)

Ny soffa har vi fått som passar mycket bättre in i vardagsrummet, men den är begangnad så kanske kanske ska jag ge mig på ett försök att klä om den...hmmm. fast i andra sekunden ser jag Lisen kleta snor på soffan o Emilia måla en streckgubbe...då tänker jag om o låter den kanske vara i några år till o gör om den sen... ;) Men nya kuddar till den ska det bli iaf. o Matta! O lite gardiner här o där. Sen e jag nöjd! :)
Nån som vill komma o hälsa på så har vi gott om plats! :D

Annars funderar vi lite på o komma hem till maj...vi bollar med det... eller nån som vill gifta sig så vi "måste" komma hem till det kanske? host host... ;)

Pösssss på er!


tjejerna på födelsedags kalaset.

RSS 2.0