Emilias poolparty



Detta fotot var det enda Emilia hann med o posera för på hennes poolparty. Hon hade så jäkla roligt så när jag frågade om hon kunde stå stilla så jag kunde ta en bild så sa hon "jag hinner inte mamma". Hon for hit o dit bland alla sina kompisar o skrattade o busade. O all verkade ha lika roligt!
Ja, utan stackars Lisen som så gärna ville i vattnet, men inte fick då hon hade ögoninfektion. Pluttan! Men jag lovade henne att hon oxå får ha poolparty när hon fyller tre. :)

Efter ungarna hade badat klart, blev det godsaker, tårta o paketöppning vid sidan av poolen. Emilia önskade sig en Tinkerbell-tårta (tingeling, älvan i peter pan) så då fick mamma ta på sig tänkarhatten. Men kom på en enkel lösning o köpte en liten Tinkerbell-docka o satte på en vanlig tårta ;)



Nä, så kalaset blev lyckat värre och nu kan jag pusta ut för ett tag! Alla födelsedagar är över o vintern kan nu gärna infinna sig med sitt lugnare tempo! TACK! Har vart lite väl mycket nu o fixa o trixa o samtidigt ta hand om två BUSungar! Eller ja, Emilia är ju en ängel om man jämför med Lisen! Hon är så pillrig o lyssnar inte alls på NEJ ännu, vilket innebär att alla skåp, lådor o väskor töms varje dag ut på golvet. Allt toapapper är utrullat och dvd och fjärkontroller kommer snart bli kapputt! Jepp, så är det! Men EN dag (förhoppningvis SNART!) kommer hon förstå NEJ o man kan uppfostra även henne! ;)

Nähä, trött e jag så godnatt!

En STOOOOOR GRATTISKRAM vill jag ge min älskade vän Malin och hennes Henrik och Svea till sin andra dotter Greta! Sånt otroligt sött namn! LOVE IT! Önskar jag var hemma såååå!!!

Puss på er! xxxx

Mili 3 år!



Min lilla busunge är 3år gammal! Geez! Vad det har gått fort! Det betyder ju att jag har varit mamma i 3år redan! Helt otroligt underbara 3år! Hon gör mig så lycklig ongen!
Dagen börjades med presenter o sång till Milis stora glädje såklart! Hon fick sin första barbie bla. Eller ja, nåt annat märke var det som inte hade stora tuttar o smal midja typ. Sen fick hon en "dvdv" med Tinkerbell. Mili e galen i fairies nu. Sen fick hon bestämma vad hon ville ha till frukost o då blev det rosa pankakor. Mmm! :)


Sen kom aunti Francie o kusin Hayley över o så gjorde vi chocklad brownies som "tårta". YuM!
Sen kom Filippa över för K skulle till frissan. Jag satte på en sång o dans dvd till dem o de dansade hejvilt medan jag fixade klart me packningen.
För på eftermiddagen bar det av med färja mot Waiheke för Tinas o Brians bröllop. Vi bodde alla ihop i ett stort beach house med värsta utsikten. Bröllopet var mysigt i vinkällaren på en vingård. Sen lunch uppe i restaurangen. Sen vidare tillbaka till lyxhuset o efterfest hela dagenlång. Barnen i centrum! Kanon! Man blir så glad när ungarna har så roligt ihop! 




Idag bar det hemmåt o direkt till kaffegruppens gemensamma födelsedagskalas. Stressigt värre, men det var trevligt o det blev ännu mera tårta. Träna lite extra nästa vecka kanske?;)
Nu e vi iaf helt slut allihopa. Lisen skrek av trötthet i ca 2timmar. O nu ligger Emilia brevid oss o kan inte sova. :) ja ja, sova kan vi göra när vi blir gamla. :)

Tänker lite extra på min kära farmor som e så sjuk...åh, vad jag vill vara där o krama om henne nu!
O mormor med! Hon har heller inte vart kry. NI ska veta att jag älskar er o tänker på er varje dag!!!
Krya på er NU!!!

xoxoxoxo

härlig helg!

hej hej
vi hade en jättehärlig långhelg! Sommaren kom o besökte oss en stund. 20grader o strålande sol! Härligt när den överaskar mitt i vintern. :)
Sen fick Emilia bestämma vad vi skulle göra i helgen. Hon ville gå på bio o till badhuset o träffa Hannah o till lekparken. Så det blev det :) Sen var vi hos ett par nyfunna vänner igårkväll oxå. Var så himla trevligt att vi stannade längre än trott o eftermiddags drinkar blev till fiin ostbricka o senare pizzahut hemleverans. Lisen somna i min famn o Emilia kollade på Toystory med deras söner. Kanonkväll! O bra är oxå att de bor ca 5min härifrån! O tjejen e hur rolig som helst! Samma humor som en själv! Det gillar vi!
ja ust det 40års festen var lyckad oxå. Blev inte så sent ´men trevligt o träffas Steves chef o hans fru bla. O sen var baren vi var på spektakulär! Snacka om cool inredning. Bokhyllor som flyttade sig när man tryckte på en knapp o vips var det en toalett där inne. O där inne fanns Ghd platttång för allas friss! :) Class!

Nä nu e det dags för sängen. Trött efter helgens bravader o i helgen ska jag på möhippa o hotellnatt! Nice!
Hejpåer!

Lite bilder nu då..

Här kommer lite bilder från nya huset!


Lisen gillar att sitta i trappan



Walk-in wardrobe med sminkbord!




mitt o steves badrum



Utsikten mot skytower o city




Bokrummet eller biblioteket som vi kallar det hehe



Ungarnas lekrum med goshörna




Tjejernas rum.


Vi har ju inte gjort nåt i något av rummen än. Behövs nya gardiner i alla rum o en liten skvätt färg härodär. Men det e ju sånt jag kan fixa o trixa med.

För övrigt ska vi in till city ikväll på Steves jobbarkompis 40 års kalas! Skall bli skoj. Svägerskan sitter barnvakt här hemma. Kanoners!
Sen är det lång helg alltså måndag e helgdag. Gött det med, då Steve e ledig. O nej, det är inte för Sveriges nationaldag, utan Queens birtday weekend. Fråga mig inte varför det firas då det inte är drottningens födelsedag (?) Vad som helst för o få va ledig?

Ha en underbar långhelg där hemma i vårsolen!
Kram på er!

RSS 2.0