hey sorry!

Jag ber om ursäkt för att jag slackat av totalt med uppdateringen av bloggen! Vart lite småjobbigt när mamma o pappa åkte hem... Efter att ha spenderat 3månader ihop med dem, saknar vi ju dem dem otroligt mycket nu. O inte veta när vi ses nästa gång gör det ännu jobbigare... Får ta o boka ny resa snart ;)

Nu har vi iaf kommit in i vardagen igen o livet här på andra sidan trallar vidare.

Husletandet går vidare, men inget nytt att rapportera mer än att vi har fått ögonen på ett, men nu vågar jag inte hoppas på för mycket så man blir sådär besviken igen. Ska på aktion om 1,5vecka iaf, så får vi se om vi får det!

Har haft våra nya zealändska mammor o barn här på besök idag. 10 ungar o 8 mammor= full rulle o en jäklans massa att städa efteråt :) Men roligt var det. Emilia leker väl inte sådär jättemycket med de andra barnen. Jag vet inte varför, men hon leker mest för sig själv.. eller med killarna. aja, det rer sig nog med tiden. Hon leker ju med de svenska barnen iaf. Så helt osocial är hon ju inte :)

Lisen har börjat släppa taget o stå själv. Så duktig! O två små tänder har hon fått i underkäken. Hon växer så det knakar. Tänk om 1,5mån fyller hon ett år!! Helt knäppt ju! Hon e ju min bebis!

Nähä, nu har jag laddat upp bilder o uppdaterat bloggen idag, så duktig så :) Så nu ska jag o Lisen leka lite med byggklossarna (jag bygger torn o hon rasar ;)) Emilia o Steve e på på biblioteket o läser böcker.

Hej på er där hemma! Saknar er gör vi massa!
xoxoxoSysterkärlek!Mormor o Lisen i Woolleys bayMormor med sina tjejer på Whale bay beach

tillbaka på ruta ett...

Huset gick inte igenom byggnadsinspektionen. han varnade oss för vattenskador o fukt bla. Så vi bestämde oss för o ta hans råd o dra oss ut köpet! Suuuuuurt! Tillbaka utan hus. Men men vi får väl se det fårn den ljusa sidan att vi inte hann köpa o sen få vattenskador o skit! Vi må sitta utan hus, men oxå utan större fölust. Vi får helt enkelt börja om o leta... Det dyker säkert upp nåt igen...

Besviken är man ju dock. Börjat planera hur möblerna skulle stå o viilken färg man skulle måla osv. Hur tråkigt som helst.
Men mina föräldrar gjorde humöret mycket bättre igår när de tog oss med på en dagsutflykt över till Waiheke Island! Vi tog färjan över på morgonen o sen körde vi runt ön o stannade o kikade på en väldans massa fina vyer o käkade både en o en annan glass o lunchade gott med havsutsikt. Mili njöt för fulla muggar! O vi oxå¨. Stackars lilla Lisen håller på o få tänder o dessutom hostig som bara den så hon vart lite tjurig i bilen men så fort vi kom ut smilade hon som vi e vana o se henne! Söta rara barn!
När vi kom hem runt åtta på kvällen hade Steve fixat indiskt käk o en vinare. SÅ middag ihop o sen sängen! Trötta som bara den! Nu skiner solen o vi ska nog åka till bondgården med barnen en sväng. Eller stranden. Vi får se.

Försöker ignorera att det nu bara är två dagar kvar tills mina kära föräldrar åker hem.... :(

...

xoxoxox

RSS 2.0