Go ALL BLACKS!!!

Hej på er! Sorry för långt mellanrum, men vi har fullt ös här på NZ! RugbyVM är igång o det är fullfest! Alla e på gott humör och det är fester hit o dit! Jag o Steve hade familj o vänner här och kollade på All Blacks - Japan. Vi hämtade Thaimat o drack vin o grejs! Mycket trevligt! All Blacks vann stort!



I Lördags blev vi bjudna på matchen (All Blacks- Frankrike) av Steves chef! Så himla sjysst! Biljetterna kostade typ 2000kr st. Sen bjöd han på öl hela kvällen oxå! Nu ligger han i vår goda bok som man säger här ;) Och All Blacks vann! Frankrike vann sist o gjorde så Abs åkte ur Vm förra gången. Så viktig match o vinna!
 


I söndags var vi på Fiji- Samoa tillsammans med Kristina o hennes man. Trevligt fastän det regnade endel. Samoa vann stort! O vi valde innan att hejja på Samoa. Kanoners! :)

På fredag har vi Steves brors barn här för de ska på Syd Afrika-matchen. Hoppas de inte skriker för mycket, de har en förmåga att gnälla en hel del. Men söta o goa e de ändå. O våra tjejer älskar att leka med sina kusiner!

På lördag ska vi till Prue o träffa hennes kille för första gången. Vi ska kolla Rugby då oxå förstås. England- Scotland och maten ska vara inspirerad av dessa länder. Vet i fan vad jag ska ta med, knytis nämligen. Men Prue tycker jag ska ha med Rocky road :) Den e visst populär. Syrran lärde mig göra den för några jular sen. Tack! :)

*Annars saknar jag mina vänner väldigt mycket just nu! Gamla kära vänner i svedala! Gör ont i mig när jag tänker på allt jag missar i era liv! Barn, bröllop o allt viktigt! Vi hörs på tok för lite oxå! Nu har vi bytt till sommartid och sen när ni byter till vintertid blir det 12h i mellan oss. Lättare o tänka o lättare att ringa min morgon, er kväll! Skypa? Mitt funkar bra nu. Saknar er så otroligt mycket! Ge inte upp hoppet om mig, jag KOMMER KOMMA hem!

xxx

Rugby VM is ON!



  



Nu e det Rugby VM här på Nya Zealand! Helt sjukt vilken fest! Tänk Sverige hålla fotbolls VM. Jepp, på den nivån e det! WHOOOOHO!
Steve, jag o tjejerna var uppe i norr på semester  i några dagar. Påvägen hem blev vi sugna på o va med på festen så vi arrangerade barnvakt o drog ner till centrum och "the cloud"! Kön var flera hundra meter lång när vi kom in, men vi kom in på något konstigt sätt o hade askalas. The cloud är party centrum under Rugby VM, där konserter hålls o storbildstv och öltält överväldigar! Vi såg öppningceremonin och sedan All Blacks slå Tonga under jubeltjet från publiken! Vilken stämmning! Dit ska vi ner igen! That's for sure!

Stranden var helt fantastisk! Var som sommardagar, men kallt på nätterna såklart. Det e ju bara början av våren än.
Här kommer lite pix.






semester!!!

Imorgon drar vi till beachen i några dagar!
Steve hade för många semesterdagar kvar o var tvungen o ta en vecka ledigt så de inte skulle gå till spillo. Annars sparar vi ju alla dagar till Sverigeresan såklart! :)
Vi tänkte först dra till Fiji eller Rarotonga eller nån söderhavsö, men sen kom vi på att RugbyVM börjar på fredag o All Blacks spelar mot Tonga på fredag så då kunde vi ju inte dra ifrån "the action"! ;) Kommer vara full fest här i Auckland dessa veckor framöver kan jag lova! Vi fick inte tag i All blacks biljetter, men väl Fiji-Samoa. :) Alltid kul o se nån match o kolla in nya Eden Park. O öla lite med Kristina o Tony :)

I lördags efter jobbet ringer chefen o frågar om jag vill gå på fashion show på kvällen. Vår butik skulle vara med så det var rätt kul o se! O alltid kul o va inne istan oxå. De har byggt om hela hamnen med massa nya restauranger inför Rugby VM. Ser ascoolt ut! Får man allt vara lite stolt över Nya Zealand! :)

Steve tog med tjejerna till Filippas 4årskalas i lördags, o när han kom hem mådde Emilia inte så bra, feber o ingen matlust. O lika dant på söndagen. Men idag mår hon finfint. Knasigt! Hoppas febern inte kommer tillbaka nu när vi e iväg i beachhuset.

I morse skypade vi med mamma o pappa. Vi har nu äntligen trådlöst modem, så jag kunde visa dem runt i huset. Fantasiskt med teknikens framsteg ibland ;) Visade bla mitt egenutgrävda trädgårdland. Där har vi örter, sallad, tomater, selleri o jordgubbar planterade. Sen bar det av till simmingen. Båda tjejerna skötte sig bra o simmade så fint så :) Efter simmet tog vi en kaffe i lekparken med Kristina o hennes mamma som är här på besök. Solen gassade o vi njöt för fullt av att våren äntligen e här!

Men nu....OFF TO THE BEACH!!!


Fashion week..

Juliette Hogan  http://www.juliettehogan.com/index.htm



Denna vecka är det Fashion week här i Auckland. O jag var inbjuden av Steves kusin som är en väl etablerad designer här i NZ. Jag slängde på mig en klänning från VILA o hoppades på att ingen skulle veta var den kom ifrån ;) O sen gick jag o köpte nya högklackade skor så jag skulle känna mig riktigt snygg :)
Gick dit med svägerskorna o hade riktigt trevligt. Massa kändisar var där o efter showen blev vi inbjudna till bubbel med Juliette o hennes polare. Nice, men inget bra o dricka bubbel på tom mage. Efter att ha blivit riktigt fnittriga var vi tvugna o dra oss till Mt Eden o käka oxfile me bearnaisesås o kahula mousse där efter. Sen var locket pålaggt o vi drog oss hem till våra famlijer igen. Härligt med riktigt ytliga, fabulous kvällar ibland men vad man föredrar på heltid är nåt helt annat...



RSS 2.0