hemma i NZ

hejhej igen!
Nu e vi "hemma" i NZ igen! Efter en skiiitlang jobbig resa. Men efter tre dagar ar vi inte langre zombies. Mili sov hela natten inatt och jag sjalv vaknade inte manga ganger under natten.
Vi har oxa hittat ett hus som vi flyttar in i pa mandag om allt gar som planerat. Ett litet gulligt svartmalat hus i omradet Mt Roskill. Det ligger ungefar i mitten av all som vi brukar aka till, sa superbra lage. Det tog nog bara 7 minuter att aka fran Steves foraldrars hus. Kanon! Huset ligger omgivet av en massa andra hus, men ganska privat anda. inga fonster i mot var lilla tradgard. Vi kommer oxa ha en liten gronsaksplantering och ett citrontrad vaxer dar redan fullt av citroner. Inuti ar det ett stort vardagsrum med hogt i tak, en liten kakelugn och ganska sjysst kok. Tva stora sovrum och ett litet till Mili. En dusch, ett badkar och en separat toalett. O sa en tvattstuga. Sotast ar nog var lilla veranda, med en gron parkbank pa. Supergulligt. Lovar att fixa me bilder sa fort vi flyttat in nasta vecka!
Kanns ok att vara tillbaka, fast sjalvklart saknar jag alla er darhemma massvis. Men men, det e sa har det e och jag maste val vanja mig...
Tack iaf alla for den finaste sommaren jag kunnat tanka mig! Alskar er!
Kramar
Mrs Peterson ;)

Mrs Petersonheeeej, allihopa! Nu man Mrs Peterson då! :) Hahaha
Bröllopet var ju hur lyckat som helst och jag är nu världens lyckligaste Mrs!!! :)
Tack alla för att ni gjorde vår dag!!!! Det är definitivt gästerna som gör festen!
O min älskade familj förstås!!! Ni e underbara! Vilken tur man har som har er som familj!
O så fick jag ju en till finfin familj. Familjen Peterson!
Hinner inte uppdatrea just nu om hur dagen var, men lovar att det kommer!
Vi åkte iaf iväg till Bohulän och Ramsvikslandet för att slappa efteråt och är nu tillbaka för att njuta av den sista vecakn innan hemfärd mot NZ! :( Vill vara hemma längre ju!
kraaam på er alla!

RSS 2.0