Bäst i världen!Nu är Nya Zealand äntligen bäst i världen officiellt! I rugby alltså! :) Japp, All Blacks vann VM finalen mot Frankrike och jag o Steve var där och vittnade! Helt fantastiskt kul! O ännu bättre var ju att vi kom in gratis oxå! :)
Gäller att ha rätt kontakter ;)  Fick ju stå upp hela matchen men det var det ju värt! Iom att det vart slutsålt i månader och billigaste biljetten kostade ca 4000kr. Score!!! :)O bra plats stod vi på oxå! Precis bakom All Blacks avbytarbänk! 
Innan vi gick på matchen drog vi ner till stan och gick in på Party bryggan Queens Warf och partade loss till live musik och alla andra 30 000 fans som var där inne! STÄMMNING! Japp!Sen gick vi fan walken upp till Eden Park. 5km tog ca 2timmar med x antal öl-stopp.  :)Vi hade Steph här som barnvakt åt tjejerna! De hade haft jättekul!O nästa dag tog vi med oss tjejerna in till seger paraden i stan! Så de fick lite Rugby stämmning oxå. Emilia vinkade åt alla All Blacks gubbarna! Lisen var lite sur o ville inte sitta på axlarna, så då såg hon ju inget. Men men hon hade kul på tåget in till stan iaf :)
Sen var vi inte lite trötta när vi kom hem därifrån kan jag säga! Bad, middag, säng!

Nu känns det lite tomt när allt är över! 6 veckors party har det varit! Men ska faktiskt bli skönt nu o ta det lite lugnt ett tag innan julfesterna börjar :) Nu ska vi leva hälsosamt ett tag! Så man kan visa sig i bikini i sommar utan att skrämma slag på folket! ;)

Hej på er!

Kvartsfinalen avklarad!

Yeay!!! Vi vann kvartsfinalen till slut! Vi hade skitkul jag o Steve! Fatta hur han såg ut! Inte lite uppmärksamhet han fick!Jag o Mili blev lite sötare hoppas jag :)
Idag är vi supertrötta kan jag medge! Tur att det e lov o regn. Då får man stanna hemma o glo på film me ungarna! ja, alla utan Steve stackarn, han var tvungen o åka 3timmar norrout till Whangarei för att lösa akut problem med simskolan. En av hans simlärare hade hängt sig. Usch, så hemskt! Stackars mannen min som måste deala med sånt idag!

Så nästa helg är det Nya Zealand-Australien i semifinal! Vilken fight det kommer bli!!! Som om Sverige och Norge skulle mötas i semifinalen i fotbolls VM!  :)

Nähä, nu sängen! 
Xoxoxo

 

Vår i luften!

Hejhej!
Härligt väder har vi här idag! Varmt och solsken! Gillar vi! Men förra veckan hade vi regn och rusk, så man vet ju aldrig vad man får. Man får njuta för stunden!
Här på NZ är solen extra stark så nu får vi börja med hattar och solkräm! Så jobbigt o kleta solkräm hela tiden, men man måste ju.
I helgen var det rugby och i helgen blir det rugby igen. Kvartsfinalerna spelas. O jag och Steve ska på All Blacks-Argentina på söndagen. Kommer bli kalas! Fastän att All Blacks förlorat sin bäste spelare Dan Carter till en skada. Shit! Hoppas hoppas vi kan ta hem vinst i alla fall!
O så kommer Steves bäste polare Jeremy på besök från Melbourne över helgen! Ska bli så kul o träffa honom o möta hans flickvän för första gången! Blir nog en tripp in till centrum och parta lite oxå! Kul helg att se fram emot alltså!Annars mår flickorna kalas de oxå! Pigga från förkylningar o elände. Lisen busar på som vanligt (hon håller på o plockar ut allt ur min väska just för tillfället) Och Emilia är på Kindy som hon stormtrivs på. Hon berättar för alla att det här är hennes mamma och detta hennes lillasyster. Så än skäms hon inte för en inte! :)
Sötis!

Nähä, hänga tvätt var det ju. Passa på när solen står högt!
Ha det!
Pusssssss

RSS 2.0