Vår i luften!

Hejhej!
Härligt väder har vi här idag! Varmt och solsken! Gillar vi! Men förra veckan hade vi regn och rusk, så man vet ju aldrig vad man får. Man får njuta för stunden!
Här på NZ är solen extra stark så nu får vi börja med hattar och solkräm! Så jobbigt o kleta solkräm hela tiden, men man måste ju.
I helgen var det rugby och i helgen blir det rugby igen. Kvartsfinalerna spelas. O jag och Steve ska på All Blacks-Argentina på söndagen. Kommer bli kalas! Fastän att All Blacks förlorat sin bäste spelare Dan Carter till en skada. Shit! Hoppas hoppas vi kan ta hem vinst i alla fall!
O så kommer Steves bäste polare Jeremy på besök från Melbourne över helgen! Ska bli så kul o träffa honom o möta hans flickvän för första gången! Blir nog en tripp in till centrum och parta lite oxå! Kul helg att se fram emot alltså!Annars mår flickorna kalas de oxå! Pigga från förkylningar o elände. Lisen busar på som vanligt (hon håller på o plockar ut allt ur min väska just för tillfället) Och Emilia är på Kindy som hon stormtrivs på. Hon berättar för alla att det här är hennes mamma och detta hennes lillasyster. Så än skäms hon inte för en inte! :)
Sötis!

Nähä, hänga tvätt var det ju. Passa på när solen står högt!
Ha det!
Pusssssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0